ŽDÍREC N.D. – SAPELI POLNÁ 6:0

05.06.2013 13:05
 

Zkušenost selhala. Třem ze čtyř obránců Ždírce, kteří nastoupili v Jemnici, je přes třicet let. Petr Čalkovský a Miroslav Kysilko (v tmavém zleva) jsou   pamětníky i divizní éry Dekory. Přesto v utkání s Jemnickem pracovala defenziva hodně zmatečně.

Dekora šla od začátku za výhrou. Svůj koncert načal Čalkovský, jehož standardku Mareš hlavou přiťukl Horáčkovi,a domácí vedli. Polenští mohli vyrovnat, ovšem proti byl Tomášek. Naopak hostující gólman Koubek svůj tým moc nepodržel, když mu z rukavic vyklouzl do branky míč nakopnutý Čalkovským. Dekora pokračovala v nátlakové hře, ovšem mohli udeřit i hosté, ale Pátek po zaváhání Tomáška zachránil. Stejný hráč zvýšil ždírecký náskok minutu před pauzou. Ve druhém dějství zahrozili znovu Polenští, ale proti byl Tomášek. Svůj druhý gól v zápase si pak připsal Čalkovský, který hlavou zužitkoval akci Klimeše. Hattrick poté dokonal po příhře Hanouska. Oba spoluhráči si sedm minut před koncem vyměnili role a druhý jmenovaný uzavřel střelecký účet na půltuctu.

Góly: 4. Horáček, 19., 59. a 75. Čalkovský,44. Pátek, 83. Hanousek.

Rozhodčí: Tesař.
ŽK: 1:5. Diváci: 100. Poločas: 3:0.

Ždírec n.D: Tomášek – Plíšek, Votava, Kolouch (52.Klupka), Kysilko – Pátek (70. Hanousek), R.Mareš (77. Zahradník), Smejkal, Horáček – Klimeš, Čalkovský..

Nejlepší hráči:Pátek, Mareš, Čalkovský.

 

 

Zpět