Veselý si zachytal první velké derby

16.10.2012 19:35

 

Ždírec nad Doubravou – Ve fotbalovém derby krajského přeboru mezi Ždírcem a Havlíčkovým Brodem (1:1) se poprvé před domácím publikem představila nová brankařská posila Dekory, Pavel Veselý, který přišel na hostování z Havlíčkovy Borové výměnou za Tomáše Vymetala.

Premiéru si ve Ždírci před domácím publikem odbyl Pavel Veselý (na snímku) a zrovna v derby s brodským Slovanem.

Premiéru si ve Ždírci před domácím publikem odbyl Pavel Veselý (na snímku) a zrovna v derby s brodským Slovanem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Debut si Veselý odbyl v Humpolci, kde inkasoval šest gólů, následně vychytal nulu v Žirovnici a v derby ho překonal pouze Průša z pokutového kopu.

Zažil jste první velké derby v krajském přeboru, tak jak jste ho viděl?
Měli jsme dát góly a vyhráli bychom. V prvním poločase jsme byli určitě lepší a ve druhém už to bylo špatným terénem vyrovnané.

Premiéru jste si odbyl v Humpolci, kde jste inkasoval šest gólů. To jste si debut v krajském přeboru představoval asi jinak?
To teda jo. Nebyla to úspěšná premiéra. Z první střely v podstatě gól a pak se to s námi už vezlo. Sice jsme srovnali, takže bylo o co hrát, ale pak se to sypalo, co střela, to gól.

Měl jste na zápas s Havlíčkovým Brodem nějakou zvláštní přípravu?
Probírali jsme jejich hráče, kdo jak střílí, i když při té penaltě to teda vidět nebylo, tam bylo z mé strany zaváhání. Kouč nám dal povely, jak máme na Brod hrát.

Remíza je podle vás spravedlivá, nebo jste měli vyhrát?
V té první pulce jsme měli víc šancí, oni měli nenápadné akce. Potom si vypracovali i nějaké šance, které neproměnili, tak si myslím, že remíza je spravedlivá.

Zpět