CHOTĚBOŘ - NOVÁ VES 1:0 (1:0)

Chotěboř začala utkání lépe a zaslouženě šla do vedení. Po třiceti minutách zápasu se hra vyrovnala a ani jeden z celků již branku nepřidal a tak vyhráli šťastnější domácí, kteří si tak užívají jako nováček slastný vstup do sezony, naopak hosté pokračují v jarní mizérii loňské sezony. Branka: M. Odvářka. Rozhodčí: Čech. 150 diváků.

 

 

MORAVSKÉ BUDĚJOVICE – HUMPOLEC 0:0

Ve vyrovnaném utkání byli blíže třem bodům hosté, kteří měli výhodu pokutového kopu. Kameš ho však neproměnil, a tak si domácí připisují cenný bod. Rozhodčí: Šula. 80 diváků.

 

JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU - NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU 0:0

Utkání v Jaroměřicích nebylo pro 120 diváků příliš atraktivní. Obecenstvo se nedočkalo ani jediného gólu a utkání skončilo dělbou bodů. Zisk je to především pro nováčka nejvyšší krajské soutěže. Rozhodčí: Dlouhý. 120 diváků.

 

VELKÁ BÍTEŠ – OKŘÍŠKY 0:2

Hosté byli v zápase kompaktnějším celkem. Těžili hlavně z ovládnutého středu hrací plochy. Domácím se naopak zápas nepovedl, kazili jednoduché přihrávky a ani si nevypracovali nějaké vážné gólové příležitosti.

 

ŽIROVNICE - STARÁ ŘÍŠE 1:0

Jeden z favoritů Krajského přeboru hned na úvod zaváhal. U týmu Staré Říše se naplno ukázalo, jak moc chybí gólově velmi produktivní Ghaňan Ali Osumanu, který se po konci minulého ročníku, vrátil do svého mateřského klubu. Domácí pro změnu hostům oplatil porážku z jara.

 

HAVLÍČKŮV BROD - SAPELI POLNÁ 0:1 (0:0)

Když už se zdálo, že utkání skončí bezbrankovou remízou, vystřelil hostům vítězství tři minuty před koncem základní hrací doby Rychtecký. Branky: Rychtecký. Rozhodčí: Svoboda. 300 diváků.

 

PACOV – JEMNICKO 0:1

Domácím vstup do sezony nevyšel. Ve vyrovnaném utkání Pacovští doplatili na nedůraz v pokutovém území a také špatnou finální přihrávku. Hosté na rozdíl od svého hostitele alespoň jednu branku vstřelit dokázali.