SK DEKORA ŽDÍREC N.D. - FC NÁMĚŠT N.O 0:3

15.09.2012 13:32

 

Utkání se hrálo za neustálého deště a chladného počasí. Do první šance se dostali domácí, ale hostující brankář střelu vyrazil. Na druhé straně odpověděl soupeř přízemní střelou z 16 metrů, která šla těsně mimo pravé tyče. Ve 24 min. se dostal za šestnáctkou ke střele Sedláček, Rezničenko jeho střelu jen s námahou vyrazil a osamocený Rubák dorážel do prázdné branky – 0:1. Za 10 min. se dostával do šance Rubák, ale na poslední chvíli mu ukopl míč vyběhnuvší Rezničenko. Ve 41 min. se nádherně v pokutovém území uvolnil Sedlák, jeho střelu z pravé strany Rezničenko jen vyrazil a Hlavatý z hranice šestnáctky zvýšil na 0:2 pro hosty. V prvním poločase jsme byli horším mužstvem a zaslouženě šli do kabin s dvoubrankovým mankem.
Na začátku druhého poločasu se dostal do 100% šance soupeř, kdy ve středu hřiště zachytil špatnou přihrávku domácích, postupoval sám na brankáře, ale jeho střela šla jen těsně vedle tyče. Domácí začali bušit do soupeřovi obrany, jeden centr následoval za druhým, ale obrana v čele s Rouskem a výbornými hlavičkáři Buchtou a Pernicou odolávala. Soupeři se tím otvírala vrátka do naší obrany, kdy hrozili z rychlých brejků, někdy však byli zbytečně zbrklí a uspěchaní. V 68 min. měl soupeř po faulu Plévy výhodu trestného kopu těsně za hranicí šestnáctky, k míči se postavil Sedlák a jeho technická střela minula o centimetry brankovou konstrukci. V 78 min. šáhli hosté k prvnímu střídaní a hned po několika vteřinách se díky špatnému obrannému zakroku Havlíčka řítil sám na Rezničenka, ale ten jeho střelu se štěstím vyrazil na roh. V 81 min. jsme byli blízko ke vstřelení kontatkního gólu, po trestném kopu do šestnáctky z levé strany míč netrefil Patek a nasledně střela Novotného skončila na břevně Rouskovy branky. Definitivní podobu výsledku dala 86 min., kdy po naší spackané standartní akci z rychlého brejku Rubák skóroval z malého vápna do prázdné branky.
Druhý poločas jsme byli fotbalovější , více kombinovali, hráli kolektivně, hosté spoléhali jen na rychlé brejky. Tento soupeř ze Ždírce neměl odvézt tři body.
Branky: Rubák 2, Hlavatý. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 1:1. Diváků: 60
Zpět