HUMPOLEC - ŽDÍREC N. D. 6:1

04.10.2012 16:37

Prožíváme zatím nejmizernější sezonu v krajském přeboru. Ve středečním předehrávaném 15. kole jsme vysoko prohráli v Humpolci a spadli na poslední místo.

Skóre otevřel už ve 3. minutě Pikl, když z trestného kopu nedal nejmenší šanci Veselému. Pak si Humpolečtí vybrali oddechový čas. Jejich hře chyběl především nápad, hosté zvedli hlavy a dočkali se vyrovnání. Ve 26. minutě ztratil míč Hes a centr Novotného uklidil do sítě zkušený Čalkovský. Hned vzápětí otřásl Paťha břevnem, což dokazovalo to, že se domácí probírají. Ve 33. minutě vyhrál osobní souboj Tomovič, Čihák poslal centr do „kapsy" za obranu a volej Paťhy měnil skóre. O chvíli později sice do zdárného konce nedotáhl brejk Čihák, ale výstavní volej Tomoviče znamenal třetí gól domácích.

Po přestávce se hrálo takřka na jednu branku a skóre utěšeně narůstalo. Čtvrtý gól po přímočaré akci přidal Pikl, pak se z druhé vlny trefil Jeřábek a sedm minut před koncem dovršil hattrick ostrostřelec Pikl.

Góly: 3., 54. a 83. Pikl, 33. Paťha, 43. Tomovič, 71. Jeřábek 26. Čalkovský. Rozhodčí: Straka. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 3:1. Humpolec: Kříž Kopic, Procházka, Hes, Nermut Paťha (77. Honzárek), Jeřábek, Nepovím, Tomovič (46. Wiener) Čihák (69. Kubíček), Pikl. Ždírec n. D.: Veselý M. Plíšek, Kolouch, Kysilko, Beran (74. Matějka) Máša, Čalkovský, Novotný, Votava Dvořák, Pátek. Nejlepší hráči: Pikl, Tomovič, Paťha.

Zpět